• Hoş Geldiniz Ziyaretçi
news Haberler: news

Gönderen Konu: Sac Kalıbı Dönem Ödevi  (Okunma sayısı 502 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışımeryem45 Bayan

• Sadece Bakıyorum
  • *
  • default avatar
  • Toplam İleti: 1
  • .:* Esas olan paylaşmaktır ! *:.
Sac Kalıbı Dönem Ödevi
« : Şubat 08, 2010, 19:34:47 »
  •  
  • Alıntı yaparak yanıtla
Merhaba Arkadaslar dönem ödevim war kesme iş kalıplarından ,Herhangi Bir Parçanın Hesaplanması kafamızdan yapılcak ve çizilecek montojanına kadar örnek çalısma lazım yada yardım edebilecek war mı a4 de çizecegiz ben de anlamıyorum :S
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2010, 02:53:58 Gönderen: Cotangent »

ÇevrimdışıCotangent Bay

• Editör - Deneme Süreci
  • Toplam İleti: 306
  • Ulaşabileceğini hissettiğin her şey sana aittir...
Ynt: Sac Kalıbı Dönem Ödevi
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2010, 03:40:33 »
  •  
  • Alıntı yaparak yanıtla
Başlık konusunda göstereceğimiz özen alacağımız cevap sayısınıda büyük oranda etkileyecektir.

Konuya dönecek olursak;dönem ödevlerinin amacı dersin ortalamasını yükseltmekten ziyade ;öğrencinin o konu hakkında kendini araştırmaya yönlendirerek geliştirmesidir.

Konu ile ilgili forumda görüş alış-verişi yapabileceğimiz herhangi bir bilgi topladınız mı yoksa bunu sadece forumdan veya internetten hazır mı elde etmeyi düşünüyorsunuz? ^o)

Hesaplama vb. çalışmalar okulun alanınızla ilgili verdiği Megep kitaplarında bulunmakta bu doğrultuda bir rondela bile  olsa çizmeye çalışın takıldığınız yerlere göre yardımcı olmaya çalışırız.

Ayrıca "anlamıyorum" gibi bir düşünceyi kafanızda sabitleştirmeyin.Öğrenmek için çabalayın.Bu konuda ilim,irfan sahibi kimse doğuştan bu bilgileri edinmemiştir.

Ne kadar ekmek ,o kadar köfte hesabı  :)

İyi Forumlar...
Ben hayatımın hiç bir anında karamsarlık nedir tanımadım.Zafer; Zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise Başaracağım diye başlayarak sonunda Başardım diyebilenindir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

+ Hızlı Yanıt

Hızlı yanıt'ı kullanarak çabukça ileti gönderebilir, iletilerinizde gülümseme ve bbc kullanabilirsiniz.
İletinizi gönderdikten sonra iletinizi doğrulamak için geri gönderileceksiniz: (ziyaretçiler için zorunlu).
Kullanıcı Adı: E-Posta:

Bu sayfa 0.358 saniyede 23 sorgu ile oluşturulmuştur